Για εσάς που ζητάτε το κάτι παραπάνω, που ψάχνετε κάτι μοναδικό πέρα από τα συνηθισμένα. Για εσάς που οι επιθυμίες σας εμπνέουν τις προσωπικές μας δημιουργίες.

 

Σχεδιάζουμε και αναλαμβάνουμε την διοργάνωση και την διακόσμηση της εκδήλωσής σας με πρωτότυπες ιδέες, εξεζητημένα είδη διακόσμησης και άνθη. Η συνεργασία μας με μια ομάδα επαγγελματιών στους κλάδους της γαστρονομίας και του οίνου καθώς και της φιλοξενίας, με άρτιες υπηρεσίες catering, με καταξιωμένους ανθοδέτες, φωτογράφους, dj’s, ζαχαροπλαστεία και εργαστήρια ζαχαρωδών, σε συνδυασμό με την προσωπική μας σφραγίδα, εγγυάται ένα τέλειο αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Eξίσου ιδανικό σκηνικό για χειμερινές εκδηλώσεις, βαπτίσεις και σεμινάρια αποτελεί ο ιδιαίτερος εσωτερικός μας χώρος με το ξύλο σε ρόλο πρωταγωνιστή, χωρητικότητας 80 ατόμων.

Δείτε παρακάτω έναν από τους καλοκαιρινούς γάμους στο Apsis Hotel
Featured on Love4Weddings

Ένας ονειρεμένος γάμος έχει ως αποκορύφωμα μια ονειρεμένη δεξίωση. Και μια ονειρεμένη δεξίωση χρειάζεται το κατάλληλο σκηνικό. Ο πανέμορφος και καταπράσινος κήπος του Apsis Hotel με χωρητικότητα 800 ατόμων, είναι το ιδανικό μέρος για να γιορτάσετε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένας χώρος με αισθητική, ένας συνδυασμός φύσης και αρχιτεκτονικής, πράσινο με πέτρα και ξύλο, ειδυλλιακή θέα και κυρίως η αίσθηση της γιορτής κάτω από τα άστρα, υπόσχονται να σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου τόσο στους μελλόνυμφους, όσο και στους προσκεκλημένους.

γάμος apsis εκδηλώσεις κτήμα

Προτάσεις στολισμού/ menu γάμος και βάφτιση

[Best_Wordpress_Gallery id="4" gal_title="Gamos-ekdiloseis"]