Στο Apsis Hotel, προτεραιότητά μας είναι η ευεξία, η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών και των μελών της ομάδας μας.

Παρακολουθώντας συνεχώς την εξέλιξη του COVID-19 σε όλο τον κόσμο, έχουμε θέσει σε εφαρμογή όλες τις κατάλληλες διαδικασίες, έτσι ώστε όλοι οι επισκέπτες μας να είναι ασφαλείς όταν μένουν στο ξενοδοχείο μας.

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας και τις υποδείξεις των τοπικών υγειονομικών αρχών, δίνουμε έμφαση στη σημασία της υγιεινής και της απολύμανσης όλων των τμημάτων, των δωματίων και των δημόσιων χώρων του ξενοδοχείου.

Η καθαριότητα είναι αυστηρή και συχνή, χρησιμοποιώντας εγκεκριμένα προϊόντα και απολυμαντικά, εστιάζοντας σε όλα τα «σημεία υψηλής αφής».

Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και τα δωμάτια είναι τοποθετημένα απολυμαντικά μηχανήματα για χρήση από τον επισκέπτη μας καθώς και προσωπικές οδηγίες ασφαλείας.

Όλα τα μέλη της ομάδας μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένα ώστε να μπορούν να διαχειριστούν οποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να προκύψει, ενώ έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις δεξιότητές τους.

Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τους καλεσμένους μας και να τους βοηθήσουμε να βιώσουν την Ευτυχία σε Διακοπές Χωρίς τον Covid-19

Η ομάδα

Apsis Hotel