Οι χώροι του Αpsis Hotel αποπνέουν θαλπωρή, προσφέροντας την αίσθηση ενός γνήσιου μακεδονικού αρχοντικού. Προσεγμένοι στην κάθε λεπτομέρεια είναι σίγουρο ότι θα σας παρέχουν στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας. Θα σας δώσουν την απαραίτητη ηρεμία κι άνεση για μια πραγματικά ξεκούραστη απόδραση.

 

Οι Χώροι του Apsis Hotel

Café - Bar

Στον χώρο του Apsis café μπορούν όλοι, διαμένοντες και μη, να απολαύσουν τον καφέ τους από νωρίς το πρωί, να απολαύσουν κάποιο σνακ ή γλυκό σαν πρόγευμα και να τελειώσουν την ημέρα τους με ένα ποτό δίπλα στο τζάκι.

*Το café συμμορφώνεται με όλους τους κανονισμούς που ορίζονται βάση πρωτοκόλλου για την πρόληψη εξάπλωσης της πανδημίας και συνεπώς επιτρέπονται μόνο εμβολιασμένοι στον εσωτερικό χώρο.

BAR APSIS HOTEL

BAR APSIS HOTEL, διαφοροι χώροι

BAR APSIS HOTEL

Wine Room

Wine room στο Apsis Hotel. Εδώ μπορείτε να διαλέξετε το αγαημένο σας κρασί από μια μεγάλη γκάμα τοπικών οίνων και να το συνοδέψετε με ένα εκλεκτό πλατό τυριών και αλλαντικών.

Ο χώρος λειτουργεί και με κρατήσεις και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2463062201.

wine room apsis hotel premises

WINE ROOM APSIS HOTEL

WINE ROOM APSIS HOTEL

Lounge Room

Εδώ οι επισκέπτες μας μπορούν να χαλαρώσουν διαβάζοντας ένα βιβλίο ή παρακολουθόντας κάποιο πρόγραμμα στην τηλεόραση. Επίσης σερβίρεται καφές και σνακ.

Apsis hotel, χώρος lobby room

BREAKFAST ROOM APSIS HOTEL

Breakfast Room

Εδώ όλοι οι καλεσμένοι του Apsis Hotel μπορούν να απολαύσουν το πρωινό τους ξεκινώντας την μέρα τους με ενέργεια και όρεξη.

Για κρατήσεις και διαθεσιμότητα πατήστε εδώ.