Τα δωμάτια του Αpsis Hotel αποπνέουν θαλπωρή, προσφέροντας την αίσθηση ενός γνήσιου μακεδονικού αρχοντικού. Προσεγμένα στην κάθε λεπτομέρεια είναι σίγουρο ότι θα σας παρέχουν στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας. Θα σας δώσουν την απαραίτητη ηρεμία κι άνεση για μια πραγματικά ξεκούραστη απόδραση.

Η αρχιτεκτονική τους και η διακόσμηση τους αντανακλά αρχοντιά, ενώ τα γήινα χρώματα των επίπλων δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση αρμονίας. Με τα περισσότερα δωμάτια στραμμένα στο βουνό Μουρίκι, ο επισκέπτης απολαμβάνει τα υπέροχα χρώματά του που αλλάζουν χίλιες φορές μέσα από το πέρασμα των εποχών...

Μπορείτε να διαλέξετε από τους τρεις τύπους των δωματίων αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική σας.

Suite

Ένα ευρύχωρο δωμάτιο 70 τ.μ., ιδανικό για δύο ή και περισσότερα άτομα. Ενδείκνυνται για νεόνυμφους ή για ζευγάρια που έχουν ανάγκη από μερικές ρομαντικές στιγμές. Διαθέτει διπλό κρεβάτι με ανατομικά στρώματα, δύο είδη μαξιλαριών (μαλακό και σκληρό), μεγάλο γωνιακό υδρομασάζ (jacuzzi), ευρύχωρο σαλόνι με καναπέδες-κρεβάτια, τραπεζαρία, μπουντουάρ με καθρέπτη, ντουλάπα και ευρύχωρο μπάνιο με ντους. Περιλαμβάνει μπαλκόνι με υπέροχη θέα, ενώ η διακόσμηση θα σας προσφέρει έναν extra αέρα πολυτέλειας.

Παροχές:

Ψυγείο, στεγνωτήρας μαλλιών, είδη περιποίησης, τηλεόραση , αυτόνομη θέρμανση, jacuzzi

Deluxe Room

Δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο 30 τετραγωνικών, ιδανικό για δύο έως τέσσερα άτομα. Διαθέτει διπλό κρεβάτι με ανατομικά στρώματα, δύο είδη μαξιλαριών (μαλακό και σκληρό), σαλόνι με καναπέδες-κρεβάτια, μπουντουάρ με καθρέπτη, ντουλάπα και ευρύχωρο μπάνιο με ντους. Περιλαμβάνει μπαλκόνι με υπέροχη θέα, ενώ η διακόσμηση κυμαίνεται σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή με αέρινες πινελιές του παρελθόντος.

Παροχές:

Ψυγείο, στεγνωτήρας μαλλιών, είδη περιποίησης, τηλεόραση, αυτόνομη θέρμανση

deluxe room apsis hotel δωματια

Deluxe Double Room

Δίκλινο δωμάτιο 20 τετραγωνικών μέτρων, ιδανικό για δύο  άτομα. Διαθέτει διπλό κρεβάτι με ανατομικά στρώματα, δύο είδη μαξιλαριών (μαλακό και σκληρό), σαλόνι με καναπέδες-κρεβάτια, μπουντουάρ με καθρέπτη, ντουλάπα και ευρύχωρο μπάνιο με ντους. Περιλαμβάνει μπαλκόνι με υπέροχη θέα, ενώ η διακόσμηση κυμαίνεται σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή με αέρινες πινελιές του παρελθόντος.

Παροχές:

Ψυγείο, στεγνωτήρας μαλλιών, είδη περιποίησης, τηλεόραση, αυτόνομη θέρμανση

deluxe rooms, velanidia

standard rooms - koumaria

Standard Room

Δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο, ιδανικό για δύο ή περισσότερα άτομα. Διαθέτει διπλό κρεβάτι ή δύο μονά κρεβάτια με ανατομικά στρώματα, δύο είδη μαξιλαριών (μαλακό και σκληρό), μπουντουάρ με καθρέπτη, ντουλάπα και ευρύχωρο μπάνιο με ντους. Περιλαμβάνει μπαλκόνι με υπέροχη θέα, ενώ η διακόσμηση διαθέτει παραδοσιακό στυλ και αυθεντικό χαρακτήρα.

Παροχές:

Ψυγείο, στεγνωτήρας μαλλιών, είδη περιποίησης, τηλεόραση, αυτόνομη θέρμανση